ARRIBADA A MARSELLA/ LLEGADA A MARSELLA/ ARRIVÉEÀ MARSEILLE

El viatge va començar a les 7h. Una vegada començat el viatge vam anar a visitar Aigües Mortes, un petit poble dins d’una muralla i les salines de Camargue que tenen un color rosat per unes algues que hi ha dins. A les 17:00 vam arribar a Marsella. Allà vam anar a l’institut Roy d’Espagne i vam fer una petita festa amb els francesos i la familia.

El viaje empezó a las 7h. Una vez empezado el viaje fuimos a visitar Aigües Mortes, un pequeño pueblo dentro de una muralla y las salinas de Camargue que tienen un color rosado por unas algas que hay en su interior. A las 17:00 llegamos a Marsella. Allí fuimos al instituto Roy d’Espagne e hicimos una pequeña fiesta con los franceses y su familia.

Le voyage a commencé à 7 heures. Une fois à commencé le voyage, nous sommes allés à visiter Aigues Mortes, une petite village dans une muraille. Et les salins de Camargue, qui ont l’eau rose dû à une algue qui est dans celles-ci. À 17 heures nous sommes arrivés à Marseille. Là-bas nous sommes allés au Collège Roy d’Espagne et nous avons fait une petite fête avec nos correspondants et leurs familles.

6B9EB4C4-E7E7-4383-BD19-3DDB3BE9110D.JPG

Deja un comentario